Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga for å berolige kropp og sinn, og forløse spenninger. Her har vi dype strekk som jobber godt inn i kroppen og gir en nydelig avslappende effekt. Yin Yoga er en praksis i å gi slipp og bruke tid. Den er ikke prestasjonsbasert, men heller en praksis som gir tid og rom til å arbeide i kroppens eget tempo. Stillingene er passive og man blir værende i hver stilling i 3 - 5 min. Timen passer like godt for nybegynnere som øvet

Morgen Yoga

En frisk og god måte å få igang kroppen på. vi strekker, puster og finner flyt gjennom solhilsen og andre gode øvelser. Solhilsnene kan tilpasses slik at alle kan være med, så sant man ikke har noen skader. Timen våkner kropp og sinn godt opp og gir jevn og god energi utover dagen.

Yoga Mot Stress

Her brukes teknikker for å stresse helt ned og gi kroppen god innhenting og restitusjon. Det brukes teknikker fra MediYoga og HathaYoga og timen inneholder både avspenning, pust og øvelser. Denne klassen er nydelig for å forløse stive rygger og nakker. Passer for alle.

Dybdeavspenning

Gi deg en god pause på alle plan. Fysisk, mentalt og energetisk. I en slik avspenning ligger du med øynene lukket og blir guidet inn i dyp hvile. Yoga Nidra, som det heter, oversettes til dyp søvn og gir en solid og rask, men dyp pause. Perfekt som et lite avbrekk, ett stopp i “to-do listen” hvor du kan hente deg inn og komme ut igjen med mer ro og klarhet. Passer for alle.

"For priser, mer informasjon og booking av Yogaklasser, vennligst skriv til spa@sundvoldenspa.no"