Om Spa

Velkommen til Sundvolden Spa

Her vil du oppleve en atmosfære av ro, stillhet og varme. En meditativ oase for å slappe av og gi slipp på alle bekymringer og spenninger.

Vi tilbyr varierte behandlinger - og aktiviteter skapt for å roe ned vår konstante tankevirksomhet, og fokuset vårt går til indre fred og velvære.

Det moderne mennesket er utfordret med sky-høye krav og forventninger. En ting er kravene som blir stilt til oss fra andre - fra familien og samfunnet vi lever i.

Men ofte er kravene vi stiller til oss selv enda sterkere, og våre egne forventninger til hva vi ønsker å oppnå eller leve opp til, til hva vi synes vi burde klare og mestre, kan noen ganger være så umenneskelige. I vår del av verden er stress og kronisk trøtthet de nye folkesykdommene.

Det er en kunst å ta vare på seg selv og egen helse. Det er en kunst å stoppe, å slappe av i en travel hverdag. Det er en kunst å komme forbi stresset og rastløsheten, å finne ro og hvile i kropp og sjel.

Spa tilbud handler om kunnskap og teknikk, men det aller viktigste aspektet i en behandling, er terapeutens tilstedeværelse. I vårt spa, vil alle terapeutene du møter, ha en bred erfaring fra forskjellige teknikker og metoder for å bringe mer oppmerksomhet og en dypere tilstedeværelse - dette vil støtte deg til å føle deg trygg, trygg til å gi slipp på dine spenninger og til å la deg bli tatt vare på for et øyeblikk.

Dette er grunnlaget for Sundvolden Spa, en atmosfære av tilstedeværelse og varme, et sted for deg til å gi slipp, ha tillit, og til å gi deg selv "stillhet"....

Velkommen

Relaxing Time
 Reception
Silent Space
Waiting room
Waiting room.jpg
Letting go and relaxing
Massage Time
Relaxing
Celebration
A perfect day

What our guests are saying

guest
Mari-Ann Amundsen

Herlig og avslappende. Men savnet å fylle ut skjema i forkant med helseinfo. Men alt i alt en deilig opplevelse.

guest
Therese Steinsrud

Det var en veldig deilig avslapningsmassasje med ok «trykk» som var tilpasset kroppen min. God og rolig atmosfære og massøresn var tillitsvekkende og dyktig. Sum: En utrolig god opplevelse!

guest
Olga Tvedt

Fantastisk massasje! Jeg har tatt massasje en del ganger før, ulike steder, men dette var noe av det beste jeg har oplevd/erfart.

guest
Martha S.Nordby

Deilig og avslappende stund. Nøt både massasje og mat. Vil gjerne anbefale til andre.

guest
Marte Alme

Nydelig massasje.Anbefales!

guest
Geir Haugli

Veldig god massasje. Behagelig, og passe hardt/mykt.

guest
Lars Llyh

Deilig massasje og avspenning på Sundvolden Spa. Perfekt behandling etter en lang arbeidsdag.

guest
Kamilla-Beate Gunhildstad

It was just fantastic to go to Sundvolden Spa ! I took a guided meditation and in two days I really learned to listen to my body ! Amazing

guest
Hilde

En nydelig atmosfære, god og avslappende. Massasjen var bare helt fantastisk å starte dagen med. Tusen Takk !

guest
Kariann

Avslappende og behagelig fra du kommer inn til du går ut. Kommer igjen for å oppnå indre og ytre ro i en fantastisk atmosfære.

guest
Eirin Vilikt

Jeg hadde en svært god behandling i dag med saltskrubb og massasje. Behandleren var veldig dyktig og behagelig. Høy faglig kvalitet.

guest
Tanzi Meekin

What a wonderful massage. One of the best and most relaxing I have had in years. I feel so calm.
Thank you, I will be back.

guest
Kristen Knutesen

Very good and relaxing..
The staff is very confortable.

guest
Ellen Friis

Nydelig massasje, godt og litt hardt og masserte på de riktige stedere.
Tusen Takk

guest
Lise K. Castberg

Deilig massasje 50 min gikk fort.
Tydelig at massøren hadde gjordt dette før. Dyktig!. Anbefaler det videre.
Deilig også ikke å snakke eller føre en samtale.