Velkommen til Sundvolden Spa

Her vil du oppleve en atmosfære av ro, stillhet og varme. En meditativ oase for å slappe av og gi slipp på alle bekymringer og spenninger. Vi tilbyr varierte behandlinger - og aktiviteter skapt for å roe ned vår konstante tankevirksomhet, og fokuset vårt går til ro og velvære.

Det moderne mennesket er utfordret med sky-høye krav og forventninger. En ting er kravene som blir stilt til oss fra andre - fra familien og samfunnet vi lever i. Men ofte er kravene vi stiller til oss selv enda sterkere, og våre egne forventninger til hva vi ønsker å oppnå eller leve opp til, til hva vi synes vi burde klare og mestre, kan noen ganger være så umenneskelige. I vår del av verden er stress og kronisk trøtthet de nye folkesykdommene. Det er en kunst å ta vare på seg selv og egen helse. Det er en kunst å stoppe, å slappe av i en travel hverdag. Det er en kunst å komme forbi stresset og rastløsheten, å finne ro og hvile i kropp og sjel.

Spa tilbud handler om kunnskap og teknikk, men det aller viktigste aspektet i en behandling, er terapeutens tilstedeværelse. I vårt spa, vil alle terapeutene du møter, ha en bred erfaring fra forskjellige teknikker og metoder for å bringe mer oppmerksomhet og en dypere tilstedeværelse - dette vil støtte deg til å føle deg trygg, trygg til å gi slipp på dine spenninger og til å la deg bli tatt vare på for et øyeblikk. Dette er grunnlaget for Sundvolden Spa, en atmosfære av tilstedeværelse og varme, et sted for deg til å gi slipp, ha tillit, og kanskje få en opplevelse av stillhet og ro.

 

 


 

ÅPNINGSTIDER

Mandag 12.00 - 20.00

Tirsdag 12.00 - 20.00

Onsdag 12.00 - 20.00

Torsdag 12.00 - 20.00

Fredag 12.00 - 20.00

Lørdag 10.00 - 18.00

Søndag 10.00 - 16.00

 


TIPS

Det anbefales å ta en dusj før massasjen.

Møt opp 5 minutter før timen slik at du rekker å skifte først.