Personvernregler

Ditt privatliv er viktig for oss. Det er Sundvolden Spas policy å respektere personvernet ditt om all informasjon vi kan samle inn fra deg på vår nettside, http://sundvoldenspa.no, og andre nettsteder vi eier og driver.

Vi ber bare om personlig informasjon når vi virkelig trenger det for å gi deg en tjeneste. Vi samler det på rettferdige og lovlige måter, med din kunnskap og samtykke. Vi lar deg også få vite hvorfor vi samler det og hvordan det blir brukt.

Vi beholder kun innhentet informasjon så lenge som nødvendig for å gi deg den forespurte tjenesten. Hvilke data vi lagrer, vil vi beskytte innenfor kommersielt akseptable metoder for å forhindre tap og tyveri, samt uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifikasjon.

Vi deler ikke personlig identifiserende informasjon offentlig eller med tredjeparter, unntatt når det kreves ved lov.

Vår nettside kan koble til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over innhold og praksis på disse nettstedene, og kan ikke akseptere ansvar eller ansvar for deres respektive personvernregler.

Du er fri til å nekte vår forespørsel om dine personlige opplysninger, med forståelse for at vi kanskje ikke kan gi deg noen av dine ønskede tjenester.

Din fortsatte bruk av nettstedet vårt vil bli vurdert som aksept av vår praksis rundt personvern og personlig informasjon. Hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer brukerdata og personlig informasjon, kan du kontakte oss.

Denne policyen gjelder fra 1. juli 2018.